Nu var det ett tag...

sen jag skrev. Har inte skrivit sen sist tror jag.. ha ha.
Idag har jag varit till stan och kört bil!! Det var kul. Stefan sa att jag förbättrat mig sen sist. Jag körde kring norrstrand och Sundsta. Det gick bra ända tills jag på slutet närma mig en korsning. Jag sakta in och när jag skulle glida iväg så låg visst fel växel i. Det blev ett stopp. Åh jag kände mig inte stressad av att det var tre bilar bakom mig.. ne då inte alls. Jag lycades få in rätt växel och stressad som jag var så blanda jag ihop gasen och bromsen. Inte bra. jag hamna till mitten på vägen som jag skulle ut på sen tog det stopp. Tur att det finns dubbelkommando på bilen..

Tobias har vari hemma nu i ett par dagar. Han har sån hemsk migrän. Idag lyckades jag få iväg han till läkaren. Han har äntligen fått medecin utskriven och så togs det en massa prover på han. Det tar på hela familjen med hans huvudvärk. Så jag hoppas medecinerna ska hjälpa honom.

Jag fick ett ryck förut. Jag städa hela tvättstugan grundligt. Jag fixa i ordning ett ställe att källsortera soporna på! Kändes bra att fixa det. Man får ju tänkapå moder jord!

Det går bra med Oliwer och Dagis! Det är riktigt kul faktisk. Han har utvecklats sen han börja där (han har gått där i tre veckor snart). Han räknar och skriver som bara den. Åh han har kompisar som han leker med på dagis. Det går bra helt enkelt.
Adam har smällt chocken över att han inte ska gå på dagis. Han har t.o.m erkänt att det är riktigt kul hos dagmamman.
En annan sak som förändrats här hemma är att barnen inte bråkar lika mycket med varandra. Dem hinnerlängta efter varandra!!

Oliwer går fortfarande på Np-enheten. Utredningen är inte klar ännu. Han har träffat, läkare, psykolog och logoped. Och nu på måndag så ska vi till sjukgymnasten!
Många resor blir det.

Jag känner verkligen att jag måste ta tag i mitt sötsug nu på riktigt. Jag är så sötsugen så det finns inte. Och jag blir bara tröttare och tröttare. Jag vet ju att jag utsätter mig själv för fara men ändå så klarar jag inte av att sluta med mitt ätande av sötsug.
Jag blir rädd att jag ska utveckla diabetes.
Vad tusan ska jag göra??

Nej nu ska jag gå duscha och sen gå lägga mig!

Kram Madeleine!!

Kommentarer
Postat av: Lars Bäckström

hej vännen! Kul att det går bra för dig på bilskolan. När du blir stressad ta ett djupt andetag så ska du se att det blir bättre...



Gött att kidzen inte bråkar med varandra så mycket längre!



Då kommer jag till vår gemensamma svaghet och det är sötsuget, det är fruktansvärt o vara sötsugen... Jag vill bli kvitt det men det är inte så lätt... Har allvarligt fundra på o ta tag i detta på något sätt men hur? Hur ska man bli kvitt det? Jag tror att man måste säga STOP och bara lägga av och sen får man finna andra lösningar...

Ska vi säga STOP till GODIS från och med måndag???







HälsningarLae

Lars B

Postat av: linda

tips mot sötsug: kromtabletter. funkar på mig. om det beror på inbillning eller ej spelar ingen roll, bara det funkar. inte är de dyra heller, finns på hälsokostaffär. för mig tog det ett par dagar innan de fick effekt. good luck!!

2009-03-04 @ 22:25:22
Postat av: Jennie

det är så kul att se hur bra det går för oliwer o dagis, man blir riktigt glad :-)



Jadu, det där jäkla sötsuget.. såg att du fick tips på kromtabletter.. det kan ju va värt ett försök :-)

2009-03-05 @ 11:12:30
URL: http://flowie.blogg.se/
Postat av: Anette

Hej!

Det ær så skoj att det går så bra før Oliwer och att han har fått sig kompisar på sin egen ålder. Sen ær det ju bra att Adam och Oliwer længtar efter varandra då måste det vara roligare før dem att vara i hopa hemma. Man kan ju fatta att det inte ær roligt att gå upp på sina syskon hela tiden då hade jag med blivit sur.

Om inte krom tabletterna fungerar før dig så kan du ju alltid borsta tænderna sånn var 5 minut hehe

Kram kram

2009-03-05 @ 16:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0