Go kväll

Denna dag blev bra!

Jag har ringt en del samtal idag. Jag ringde till Robbans trafikskola. Betällde en intensivkurs där, åtta dubbel lextioner, teori frågor , teoriprov och uppkörning. Detta skulle gå på 7000 kr. Det tillkommer 1000 kr för en enkel lextion och hyra av bil vid uppkörningen.
Åh vad jag hoppas att detta kommer funka. Går allt som planerat så har jag mitt körkort i oktober. Tanken är ovan och det känns overkligt.

Har varit hos tandhygenisten idag och fått det höst städat i min mun.. Med andra ord så tog hon bort tandsten och la en massa flour. Men jisses vad dyrt det blev, närmare 500 för detta.

Jag har beställt lite filmer idag med, det blev dessa fyra:                                                             


                  


betala bara för en, dem andra kosta mig inget, är med i en filmklubb och hade tre vip priser att ta ut :) Ska bli trevligt när dem dimper ner i lådan!!

Nu ska jag ta en kvällsmacka och sen sova!

Kram Madeleiene ♥
                                                  

Godmorgon

Just nu sitter jag och lyssnar på Damien Rice. Sköna låtar som får mig att slappna av samtidgt som jag laddar för en ny dag ♥

Barnen är lämnade och gubben har åkt och jobba. Skönt att vara ensam hemma. Ser mig omkring och inser att det finns saker att göra här ina det är dax för mig att åka till jobbet. Förstår inte att det kan bli så rotigt här..

Igår fick jag gå två timmar tidigare från jobbet. Den JÄVLA skit ångesten flög på mig.. blir så arg att den fortf kan komma som den vill, jag som trodde att jag hade kontroll över den. Tur att man har dem arbetskamraterna som man har.  Jag hoppas innerligt på en bättre dag idag.

Har egentligen inget mer att skriva just nu. Ska ladda kaffebryggaren och försöka strukterera upp dagen.

Vill bara avsluta med denna bild på min vackra son, den bilden ska jag ha med mig idag :)

 


Då var det dags igen då

för att skriva ett par rader i bloggen. Vill så gärna hålla den levande men svårt att hinna med. Får se hur länge det håller i sig nu ;)
Är väldigt seg idag. Somna till på soffan alldeles för länge efter att jag lämnat barnen. Vakna hastigt av att telefon ringde, det var Adams fröken som ville att jag skulle komma med ett par byxor till Adam, han hade ramlat i en stor vatten pööl. Helgen har jag tillbringat hos mamma, jag och barnen sov där hela helgen. Tobias var på lastbils utställning. Igår var det kalas för käre broder som fyllt 25! Smörgåstårta bjöds det på!

Sitter just nu och funderar på vad jag ska köpa för ytterkläder till barnen som dem ska ha till vintern. Kanske tidigt men det står inte på innan vintern kommer. Förra året köpte jag everest, men det höll inte alls bra till mina vildingar som klättrar och leker vilt ute. Funderar på dessa från didriksson i år:


Dessa till Oliwer


Dessa till Adam:


Termobyxorna till båda!


Mössa , vantar och skor vet jag inte ännu!

Nu ska jag ladda mig själv inför att par timmars jobb :)

Kramar Madeleine♥

RSS 2.0