Se det snöar!!

Helt ärligt så är jag trött på denna snö just nu.. Kan ju bero på att jag inte har något körkort ännu. Det är jobbigt att pulsa i snön.
Igår så var Tobias snäll och körde mig till jobbet, det var ju snöstorm ute. Och han hämta mig så jag slapp gå hem. Oliwer och Adam satt hemma och kolla på tom och jerry under tiden. Dem har blivit himla duktiga på att vara själva hemma under kortare stunder.
Tyckte synd om mina arbetskamrater igår.. Jag blev på dåligt humör efter lunch. Blev bara jäkligt irreterad på vissa saker.. Men idag ska det nog gå bättre, förutsättningarna är iaf bättre.

I morse så skulle jag provsmaka på eyeQ fiskolja med vanilj smak. Jag hällde upp en matsked och drack upp. Det var det vidrigaste jag någonsin druckit. Det var så äkligt att jag fick springa och spy urk.
Hade köpt flaskan till OLiwer ett par veckor tidigare. Hanprovsmaka och vägra dricka mer. Förstår det nu. Har köpt eyeQ tuggisar med jordgubbsmak. Dem gillar han betydligt bättre.

Just nu är Tobias och lånar en snöslunga. Skönt att slippa skotta.


Mamma ha tre kattungarhemma, dem är så goa

       


Nu ska jag ta fram dammsugaren och dra ett varve eller två med den.

Kram Madeleine ♥

Nu har jag inte skrivit på ett tag

Hade dygnet haft lite fler timmar så kanske jag hade hunnit med ett inlgg eller två mer. Men det är fullt upp kring mig som vanligt.
Kan ju börja med att berätta om Lördagen. Jag och min kära kompis Jennie bestämde oss för att gå ut oh roa oss. Vi valde nöjjes. Kvällen börja med lite bowling, där Jennie vann ( ja, ja det var ju roligt flr dig gumman 0;)
Sen så vankades det mat. Vi hade beställt party buffe, inget jag kan rekomendera. Ja vinet som ingick var jju gott iaf..
Efter den mindre goda maten så beställde vi en drink och roade oss så gott som vi kunde..





Vi tänkte oss att vi skulle vara kvar till elava tiden och sen bege oss hemmåt, men men kl var väl strax efter tre när vi var hemma. Längesen jag hade så kul iaf :))

Annars så har veckan haft sin gilla gång... Det har varit jobb, jobb och lite jobb.
Igår så skulle BUP ha hälsat på Oliwer i skolan men givetvis så vaknar Oliwer med feber och är jätthes.. så typiskt.

Idag har det varit en mindre bra dag. Tobias Mamma Gunnel som dog i cancer för miundre än en måndads sen begravdes idag.
Det var en fin cermoni, men väldigt tung , det var många som grät både barn och vuxna.
Trots det fina men sorgliga farvälet så hade vi en trevlig stund hos Tobias äldsta storebror, alla vi närmaste var ditbjudna efter begravningen. Det var ett skönt avslut på begravningen och det lättade upp stämningen.
Efter hemkomsten och en stunds vila så åkte vi ut till bergvik och handla mat för veckan. Avslutade med resturng besök på bergviks pizzeria. Hemma så var det dags för det obligatoriska frdagsmyset med fim och glass.

Nu sitter min älskling i soffan och lagar Oliwers persienner , han har även köpt tyger till gardiner i v-rummet. Han är så duktig.

I morgon vankas det jobb 12 timmar med min goa arbetskamrater och barn-ungdomar.
Kram Madeleine

Märklig vecka...

Jag har verkligen lyckats med det mest otroliga nu den sista tiden. Det börja i Onsdags, jag skulle på p-möte och min kära kollega hade fixat skjuts åt oss. Goa Monica var snäll och skulle ta med oss till jobbet så vi skulle slippa gå i snöovädret.
Jag sa till Jenny att jag skulle vara hos henne tio i tio. kvart i tio ringer jag jenny och talar om att jag kommer inte utanför dörren. Jag får inte upp den. Hade fösökt en bra stund att försöka låsa upp dörren. Men det gick verkligen inte. Jenny och Monica kom, jag kasta ut nyckeln genom fönstret till Jenny så hon kunde låsa upp dörren på utsidan. M det gick inte så bra.. Hon fick kämpa en stund sen lyckades dörren öppnas.

Sen på ons så råka jag visst få en stöt av kaffe bryggaren. Den hade läckt vatten så jag lyfte på den och skulle torka torrt under den.. då fick jag ström i fingret, jisses vad ont det gjorde. Så nu har jag beställt en ny kaffebryggare.

Igår så var jag och handla med barnen på Ilanda.. köpte gardiner till köket och så lite billiga kläder till barnen och en efterlängtad ängel som jag sucktat efter en stund.
Bilder på inköpet kommer.
Barnen var inte så road av min shopping. Jag muta dem med fika så det gick ganska bra ändå.
Vi gick till Tobias jobb för att invänta skjuts hem. Jag skulle på toan och stängde den första dörren och sen toa dören. Toa dörren fick jag upp, men inte den andra.. here we go again tänkte jag.. Jag ropa på barnen att dem skulle försöka öppna dörren.. men det kunde dem inte.. Som tur var kom Tobias in och kunde öppna dörren..
På kvälen sen gjorde vi taccos.. jag var sugen på sådan hårda skal.. läste på förpackningen där det stod att dem skulle vara i ugnen i 15 minuter i 12 grader.. jag tänkte att det borde gå lika bra att värma dem i micron i 4 minuter på full effekt.
Tobias står och steker köttförs när han påpekar att han tycker det luktar pannkaka i köket.. jag står i godan ro och skär sallad när jag plötsligt ser att det rycker svart från miccron. Jag skriker till Tobias att det det brinner i miccron..
Barnen springer ner och undrar vad vi håller på med. Jag säger bara att det är mamma som lagar mat och eldar lite i miccron.. och så kör jag upp dem igen..
Ja just det dess förinnan så var vi och handla mat, jag glömde brödet i affären.. det är Jennys sambo som kommer till oss och säger det. Han handla samtidigt som mig. Men han fick inte ta med brödet till mig. Så det var bara för oss att åka och hämta brödet. Jag säger till Tobias att barnen kan få prova att vara ensamma hemma den korta stunden, det går säkert bra...
När vi kommer tillbaka så säger jag till Tobias innan vi går in, det har nog gått bra. Då hör vi adam gallskrika och när vi kommer in så blöder han näsblod och Oliwer torkar han med papper.
En bra vecka med andra ord. <3

Kram Madeleine

RSS 2.0