Leklandet, bio och mat!

Har som jag skrev tidigare idag varit på leklandet med jennie och hennes goa pojkar. Har haft roligt!! Glömde kameran så Jag för kort av Jennie förhoopningsvis :)
Efter Lekdejten så tog Jennie med sig Adam hem till sig. Syster Lotta skulle hämta Oliwer utanför leklandet, men tankspridd som hon är så glömde hon bort tiden. Så Tobias fick köra Oliwer till Bergvik där syster med fulla varuvagn vänta. Snabba ryck tillbaka till stan för Bio.
Vi såg på sherlok holms , den var bättre än jag trodde. Efter bion så åt vi mat på café artist. Steak and flame buffé. Väldigt gott. Men ögat vill gärna ha mer än magen så jag sitter här pröpp mätt som bara den.. urk.

I morgon blir det sovmorgon :D Det gillar vi skarpt. Hopas bara min älskling får sova i natt. Jag oc barne ska till pappa på 50 års kalas imorgon. Just nu känns det som om jag inte behöver äta på en vecka typ, men jag kommer säkert vilja ha smörgås tårta i morgon.. he he

Nu ska jag gå sova faktiskt.. är tlött..



Kram Madeleine (l)


Tjugo minuters förbättring

Godmorgon! Sitter här med dagens första kaffekopp{#}! Klockan ringde halv sju och jag snooza bara i 20 minuter *stolt*. Dessutom så gjorde jag schema till Oliwer igår över morgonen. Har varit slarvig alt väldigt lat med schemat. Tycker väl at det fungerat skapligt ändå, men just mornarna har varit jobbiga då Oliwer blivit sittande och gjort ingenting. Så nu får jag skär mig med schemat. Han blev så glad i morse när han såg att jag hade tv med innan frukost. Han hinner vakna till framför tv:n.

 

Idag står det packning på schemat och bokning av bord på cafe artist i kväll till mig och Tobias. Innan ska vi på bio. Scherlooks holms.

Min underbara vän som bloggar på www.flowie.blogg.se ska passa Adam tills imorgon. Syrran tar Oliwer.

damsuga ser det ut som jag behöver göra med.

Ja just jag och barnen ska ha lekdejt på leklandet när Oliwer slutat skolan. Vi ska träffa Jennie med barn.

 

Nu ska jag fixa frukost till mina små prinsar!

 

Må så gott, kram Madeleine


Ännu än dag tillända..

Idag har det varit fullt upp som vanligt. Dagen började med att jag snoza för länge i vanlig ordning. Inget ovanligt.. efter en god men stressig frukost så var det dax för lämning till skoal och dagis. Tur för mig att jag ringde och påminde fröken om att jag skulle hälsa på Oliwer i skolan idag. Då påminde hon mig i sin tur att Oliwer skulle ha sin andra dos av vaccin. Så jag fick stressa iväg till dagis med Adam och sen till skolsköterskan med Oliwer. Det var en lång väntan hos skolsköterskan = drygt {#}

Väl i skolan så var det matte. Jag och Oliwer spela spel och sen fägla Oliwer en clown efter vissa färger som bestämdes av siffror så han skulle räkna ut tex 3+1 = 4  = orange.

Efter matten så var det rast, jag lekte med oliwer och ett par barn till. Sen gympa. Oliwer är superduktig på gympan. Jag fick vara med och stretscha på slutet. Jag är INTE vältränad om man säger så. Efter gympan var det lunch och sen mera rast. Och tillsist saga.. åh jag höl på somna på madrassen, det är slitsamt att gå i skolan.

 

Vi har varit till pulka backen idag med! Det var mysigt. Hade med varm oboy och smörgås.

 

     

 

 

Vid matlagning idag så var det Adam som var kock. han gjorde eget mos och stekte korv, jag var hans köksassistent 

" mamma om du inte skyndar dig, får du sparken "

ja jag kanske inte är ngn vidare bra assistent.

Nu ska jag ägna mig åt att vika tvätt! Yippie!!

 

Kram Madeleine


sötsug och lite svammel

Go kväll ! Så var denna dag till ända snart, Har varit en hektiskt dag med besök på vårdcentralen för mig. Väl hemma så orka jag bara laga mat och lägga barnen. Jag är helt slut nu för tiden.. som vanligt. 

Har försökt stå emot sötsuget idag. Det går väl sådär. Jag har inte ätit varken godis eller andra sötsaker. Men jisses vad jobbigt det är. Idag bytte jag ut lunchen mot en påse nutrielett. Den smaka inget vidare men nu VILL jag gå neri vikt och jag måste ju starta ngnstans. Det är så mycket ska göra i mitt liv, är glad om jag får hälften gjort av allt jag vill göra. Nu håller jag på att ladda för att orka börja träna på trekå i KIl. vad lätt det vore om man kunde tryckja på ngn knapp och vips så har man gått ner i vikt.

Ha det gott. Kram Madeleine


Ny premiär

{#}  och välkommna till min nya blogg. Idag Onsdag så börja morgonen så som jag absolut inte vill. Jag snozaa för länge i vanlig ordning ( det är ju så gött att göra det). Adam skulle vara på dagis kvart i sju och jag och Oliwer skulle med bussen som går tjugo över sju. Det vara bar det att halv sju satt vi och åt frukost. Adam med sitt underbara morgonhumör, kommer helt plötsligt på att han vill följa med oss till stan( vilket han inte får, jag och oliwer skulle till bup) så fem över sju lämnar jag han på dagis med andan i halsen och är på väg till bussen med Oliwer. Det är då jag upptäcker att plånboken ligger hemma. Vi hinner inte med bussen. Tur för mig att jag har världens snällaste sambo som ligger hemma och sover. han kör oss till bup och hämtar oss.                                                                         På bup så pratr vi om Oliwer och hans problem att välja vad han ska göra hemma. Får OLiwer bestämma så blir det tv och dataspel för hela slanten. Ska göra i ordning ett välja schema och ett veckoschema. Just nu har han bara ett dagsschema.                                                          

I mådags kl 9 så fölora Tobias mamma kampen mot sin cancer. Hon förlora medvetandet hemma och dog på akuten. Det visade sig att hela kroppen var full i tumörer. Hon fick reda på att hon hade cancer dagen efter sin pension. Tre månader kämpa hon mot den. Vila i frid lilla Gunnel. Tobias är av naturliga skäl väldigt nedstämd och ledsen. Jag försöker stötta han så gott det går. Ba rnen tror jag inte har tagit det till sig riktigt ännu. Dem säger inget om det iaf. Men det kommer väl när det kommer.

Jag har ju bestämt mig för 1000 gången att jag ska gå ner i vikt. Får välö se hur dte går den här gången. Igår så inhandla jag iaf detox medel som ska rensa kroppen på slaggprodukter, åh så har jag efter mycket övervägande valt att börja prova nutriellet. Träna lär jag ju få börja göra. Dem har ett ställe här i kil som jag har tränat affro på tidigare. ska få ur den tröga tummen ur arslet bara. {#}

Nu ska jag fixa schema till Oliwer.

Kramar Madeleine


RSS 2.0